Nieuws

GreenHouse maakt opnieuw goede doelen blij.

Voor het 5de jaar op rij schenkt GreenHouse 4 cheques van €2500 aan goede doelen.

Vzw Zorgmassage
als volwaardige, essentiële complementaire zorg toegankelijk maken voor elke inwoner van ons land. De missie van vzw Zorgmassage: met pijnverzachtende, comfortverhogende, angst- en stressverlagende complementaire zorg het fysisch en psychisch welzijn van zieke mensen verbeteren. Met Zachtheid Ontspanning… Rust en Geestkracht in Mensen brengen.
De cheque van €2500 zal worden ingezet om vrijwilligers te ondersteunen met materiaal als massagetafels, aangepaste zitjes, olie en ander toebehoren.

 

vzw Snello
is een kleinschalige woonvorm voor jongvolwassenen, ouders namen het heft in eigen handen om te bouwen aan de toekomst van hun kinderen. Vzw huis Snello ook met een beperking mag je dromen, je kind een mooie toekomst perspectief bieden. Daarom nemen we als groep ouders van kinderen met een beperking, het heft in eigen handen om te bouwen aan de toekomst van onze kinderen. Een kleinschalige woonvorm op het terrein van Licht en Liefde in Varsenare voor 12 jongvolwassene met een mentale of motorische beperking hun intrek kunnen nemen in eigen studio.
De cheque van €2500 zou gebruikt worden voor therapie, hulpmiddelen, verzorging, alsook voor huisvesting voor onze kinderen.

 

Vzw Luein
Bijzondere jeugdzorg voor meisjes tussen 12 en 18 jaar uit verontrustende opvoedingssituaties. Luein vervangt voor een bepaalde periode de gezinsomgeving en zoekt samen met de jongeren en hun context naar openingen voor hun moeilijkheden en begeleidt hen in de verwerking van hun problemen. Luein creëert een veilige en warme omgeving om in alle rust te herstellen en geeft de verwijzende instantie een objectief beeld van de problematiek en een deskundig advies voor eventuele vervolghulp.
Met de cheque van €2500 zouden we de tuin uitbreiden met een grote trampoline, alsook een leuke plek inrichten om te chillen, om een boek te lezen,...

 

Vzw De Triangel
ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.
De Cheque van €2500? Wij dromen al jaren van een grote ingegraven trampoline in de tuin.

Wenst u graag wat extra hulp in het huishouden? Vraag hier uw huishoudhulp aan.

Een poetshulp aanvragen