Nieuws

Update Corona-maatregelen 15/03

Zoals jullie allen weten heeft de Nationale Veiligheidsraad diverse maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wij bij GreenHouse volgen de situatie uiteraard op de voet en kunnen op vandaag onderstaande richtlijnen doorgeven aan onze huishoudhulpen en klanten.

Bij deze richtlijnen staat het welzijn van onze huishoudhulpen én onze klanten centraal, dit in combinatie met respect voor de rechten en plichten van werknemers, klanten en wij als werkgever. 

 

Voor onze huishoudhulpen

Binnen onze sector mag nog steeds gewerkt worden en we zullen trachten de werkgelegenheid zo goed mogelijk te garanderen. Indien je klant annuleert, zullen we economische werkeloosheid voorzien.

Indien je problemen ondervindt om jouw job uit te oefenen door opvangproblemen voor de kinderen, kan je deze week jouw kantoor hierover informeren. We zullen samen op zoek gaan naar gepaste oplossingen.

 

Voor onze klanten

Al onze klanten ontvingen het afgelopen weekend een sms om hen te bevragen indien ze de komende weken hulp wensen.  We vragen om zo snel mogelijk via de link in de sms te laten weten of je de komende periode gebruik wil maken van onze diensten of liever tijdelijk wenst te onderbreken voor de duur waarin de preventieve richtlijnen van de overheid van kracht zijn. Ontving je deze sms niet of heb je problemen om de link in te vullen, contacteer dan deze week je kantoor. Zo kunnen wij zo snel mogelijk voor alle partijen een geschikte oplossing zoeken.

 

Onze kantoren

Onze kantoren zullen vanaf maandag 16/3 tot en met 3/4 achter gesloten deuren werken. Enkel bij hoogdringendheid kan een afspraak gemaakt worden. Je kan ons dus tijdens de kantooruren wel nog altijd telefonisch of per mail bereiken, maar gezien de vele vragen en onduidelijkheden kan de wachttijd mogelijks langer oplopen dan normaal.

Wij vragen ook om documenten zoveel mogelijk per post te versturen of te deponeren in de brievenbus aan de kantoren.

 

We rekenen op de verantwoordelijkheidszin en het gezond verstand van iedere betrokkene om te handelen volgens de richtlijnen van de betrokken overheden.  

 

Van zodra deze richtlijnen wijzigen, zullen wij indien nodig onze maatregelen aanpassen.

 

Voor richtlijnen en vragen zijn volgende websites nuttig :

https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/01/vragen-aan-marc-van-ranst/

https://www.zorg-en-gezondheid.be/nieuws

 

Wij danken u voor uw begrip.

Zorg goed voor jezelf en mekaar!

 

Het directieteam van GreenHouse

Wenst u graag wat extra hulp in het huishouden? Vraag hier uw huishoudhulp aan.

Een poetshulp aanvragen

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties!